ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΜΠΑΖΟΥΡ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Your shopping cart is empty!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές προϊόντων δεχόμαστε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος, στην αρχική του συσκευασία και συνοδευόμενο από όλα τα χαρτιά που το συνόδευαν (απόδειξη, τιμολόγιο κ.λπ.).

Ο αγοραστής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας στο 2106122745 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσα στο διάστημα αυτό των 14 ημερών.

Οι επιστροφές θα γίνονται είτε με courier, είτε στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 159 στο Μαρούσι Αττικής.

Η επιστροφή των χρημάτων στον αγοραστή θα γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επικοινωνία του με την GEKAS LUMINOSO ΙΚΕ μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή, εκτός κι αν η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της GEKAS LUMINOSO ΙΚΕ.

Εάν το προϊόν φτάσει στον προορισμό του με φθορές, ο αγοραστής πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας στο 2106122745 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 24ώρου από την εκτέλεσή της επικοινωνώντας μαζί μας στο 2106122745 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 
 
 
©gekas.gr

Gekas Luminoso
Βιοτεχνία Αμπαζούρ-Φωτιστικά

  • Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 159, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 15124
  • Τηλέφωνο: 2106122745
  • Email: info@gekas.gr