• ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ - ΠΟΛΥΦΩΤΑ

  Στην επιλογή του ιδανικού φωτιστικού θα σας βοηθήσουμε να βρείτε φωτιστικά για κάθε χώρο ξεχωριστά.

 • ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  Όλα μας τα είδη μπορούν να τροποποιηθούν σε χρώμα, μέγεθος και σχήμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επίσης μπορούν να γίνουν ειδικές κατασκευές αποκλειστικά για εσάς προκειμένου να καλύπτουν τις ανάγκες του χώρου σας

 • Φωτισμός εξωτερικών χώρων

  Φωτιστικά εξωτερικού χώρου από μπρούτζο-χαλκό-αλουμίνιο σε διάφορα σχήματα και χρώματα, με προστασία ip54 για εγκατάσταση σε τοίχο-οροφή και έδαφος.

 • Φωτιστικά επαγγελματικού χώρου

  Όλα τα φωτιστικά είναι δικής μας κατασκευής και όχι εισαγωγής. Επίσης υπάρχουν προϊόντα εισαγωγής (μόνο Ευρωπαϊκών χωρών) των γνωστότερων Οίκων.

 • Απλίκες τοίχου

  Με μικρές αλλαγές στην διακόσμηση του χώρου οι απλίκες δίνουν μια νέα εμφάνιση

 • Πολυέλαιοι

  Πολυέλαιοι κρυστάλλινοι, κλασικοί και μοντέρνοι,
  αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου χαρίζοντας το απαραίτητο φως για να τον αναδείξουν

Εταιρικό προφίλ

 

Η εταιρεία GEKAS LUMINOSO ΑΜΠΑΖΟΥΡ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ αποτελεί μία πρωτοπόρα παρουσία στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

 

Στην  πορεία της, η εταιρεία λειτουργεί με οικογενειακή δομή και προσήλωση στην παραγωγή φωτιστικών και αμπαζούρ άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.
Ξεκίνησε κάνοντας κατασκευή & εμπορία αμπαζούρ & φωτιστικών και σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία σύγχρονη παραγωγική μονάδα, με ευρύτερη γκάμα προϊόντων και με εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

 

Κύρια προϊόντα μας, που σε μεγάλο μέρος τους  είναι κατασκευασμένα από εμάς, είναι :

 

* φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
* λάμπες επιτραπέζιες
* αμπαζούρ όλων των ειδών
*πολυελαίοι

 

*επαγγελματικά φωτιστικά

 

Τελευταία η εταιρεία έχει ειδικευτεί με μεγάλη επιτυχία στην παραγωγή πρωτότυπων φωτιστικών εσωτερικού χώρου κατά παραγγελία, σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, που κοσμούν ξενοδοχεία και καταστήματα σε όλη τη χώρα.

 

Στόχος μας παραμένει η διατήρηση της υψηλής ποιότητας και αισθητικής για τα προϊόντα μας και παράλληλα η ανάδειξη και προώθηση κατασκευών με μοντέρνα και πρωτότυπη μορφή.